Spletna nakupovalnica riba˙raca˙rak

Išči

Stroški dostave

Blago pošiljamo preko podjetij Pošta Slovenije in GLS, s katerima imamo sklenjeni pogodbi. Cena dostave za področje Slovenije znaša 3,90 EUR (v ceno je vključeno tudi pakiranje, priprava računa in DDV). Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša 1,15 EUR za pošiljke v vrednosti manj kot 98 EUR; 1,17% vrednosti za pošiljke nad 98,01 EUR in 5,36 EUR 0,30% vrednosti pošiljke za pošiljke v vrednosti nad 501 EUR. Pri nakupu nad 70 EUR je dostava brezplačna. Težje pakete pošiljamo preko podjetja GLS. V vsakem primeru priporočamo, da v profilu vpišete tudi telefonsko številko, da vas kurirska služba lahko kontaktira.

 

Dostava v tujino

Naročila odpremljamo tudi v tujino. Za natančen strošek dostave nas kontaktirajte na info@ribaracarak.si.


Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

 

Osebni prevzem blaga

Naročeno blago lahko kupec, če tako izbere pri oddaji naročila, prevzame osebno po predhodnem dogovoru po telefonu ali e-pošti ob dogovorjeni uri. Osebni prevzem je možen samo v primeru plačila po predračunu.

 


DomovDomov

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

E-novice

Bookmark and Share